CERTIFICĂRI

SANY PLUS

Studiul privind eficacitatea SANY WATER PLUS în distrugerea microbilor

Studiul realizat de laboratorul acreditat de analiză chimică din Padova a evaluat capacitatea generatorului nostru de ozon SANY WATER PLUS de a distruge și elimina mai mult de 99,98% din principalele microorganisme contaminante din apă (în special Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans).

SANY PLUS

Studiu asupra eficacității SANY WATER PLUS în distrugerea microbilor din aer

Direcția sanitar-veterinară a Università degli Studi din Padova a evaluat eficacitatea tratamentului de igienizare a aerului realizat de SANY WATER PLUS în medii contaminate de microorganisme furnizate cu caracteristici particulare de rezistență și patogenitate. Studiul a observat o distrugere medie de peste 96% a Staphylococcus psedintermedius, de 99%  a Enterococcus faecium, de 67%  a Enterobacter cloacae și de 91%  a Escherichia coli.  Rezultatele studiului sunt extinse și la generatorul de ozon SANY PLUS, datorită compatibilității acestora.

trade

CE trademark

Marca CE  - semnifică respectarea cerințelor esențiale cu privire la generatoarele de ozon - stipulate în legislația europeană în zonele de siguranță, sănătate publică și protejarea clienților.

iso

ISO 9001

Certificarea ISO 9001 atestă respectarea standardelor calitative stabilite la nivel internațional în procesul de producție. Mai mult, certifică capacitatea noastră de a satisface așteptările clienților și de a păstra și îmbunătăți în timp calitatea produselor și a serviciilor lansate pe piață.

conai

CONAI

În calitate de companie care utilizează ambalajele, aderăm la acest consorțiu creat pentru prevenirea, restaurarea și reciclarea principalelor materiale pentru ambalare precum oțelul, aluminiul, hârtia, lemnul, plasticul și sticla. Datorită contribuției companiilor, CONAI sprijină activitățile de colectare diferențiată a deșeurilor și de reciclare a ambalajelor.

Respectarea Legii D.Lgs. 81/2008

Generatoarele de ozon sunt realizate în întregime în Italia și respectă reglementările cuprinse în D.Lgs. 81/2008, în materie de protecție a sănătății și a securității la locul de muncă.

Sany-Car

Contactează-ne:

Îndeplinește formularul de mai jos, iar în cel mai scurt timp te vom contacta. Mulțumim!